Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Vriezendijk 3 in Den Ham 7683 PL

Vriezendijk 3

7683 PL Den Ham
Huurprijs € 900,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op goed bereikbare locatie op bedrijvenpark Vriezendijk te Den Ham staat bedrijfsverzamelgebouw ‘De Vriezendijk’, bestaande uit een tiental multifunctionele bedrijfs- en kantoorruimtes. De hoogwaardige en representatieve ruimtes bestaan uit een begane grond met gedeeltelijk verdiepingsvloer. Het gebouw heeft een moderne uitstraling met gemetselde gevels die de uitstraling verder...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte
Lees meer

Omschrijving

Op goed bereikbare locatie op bedrijvenpark Vriezendijk te Den Ham staat bedrijfsverzamelgebouw ‘De Vriezendijk’, bestaande uit een tiental multifunctionele bedrijfs- en kantoorruimtes. De hoogwaardige en representatieve ruimtes bestaan uit een begane grond met gedeeltelijk verdiepingsvloer. Het gebouw heeft een moderne uitstraling met gemetselde gevels die de uitstraling verder professionaliseren. 

Vriezendijk 3 
Gelegen aan de linkervoorzijde van het pand. Begane grond met een vloeroppervlak van ca. 95 m² en een verdieping van ca. 55 m². Het totaal van 150 m² is modern afgewerkt en beschikt over ruime kantoorgelegenheid, toiletruimte, pantry, Cv-installatie en spreekkamers. Het geheel leent zich onder andere als kantoor-, kantine-, opslag- en/of showroomtoepassingen en is van elektra, riolering, verwarming, water en gas voorzien. 

Huurprijs: 
De maandhuurprijs bedraagt EUR 900,- te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing: 
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

Huurtermijn: 
Voorkeur 5 jaar, flexibele huurtermijn is bespreekbaar. 

Opzegtermijn: 
12 maanden.

Betalingen: 
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling: 
Bankgarantie ter grootte van 2 maandhuur te vermeerderen met BTW.

Overige condities: 
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2003.

Aanvaarding:
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Bouwjaar toelichting 2001-2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Perceeloppervlakte 2642 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.